Testamente

Brinner du för någon av våra frågor eller målgrupper vi möter? Låt din glöd gå i arv och testamentera till förmån för Västerås stadsmission.

Testamentera till förmån för ett bättre Västerås

Verkar det krångligt? Här finns hjälp för dig som önskar testamentera till förmån för välgörenhet.

Få juridisk rådgivning

Nu har du som vill testamentera till förmån för ett bättre Västerås utan utanförskap, chansen att få juridisk rådgivning.

Bolagsjurist Martin Bergh ställer upp och guidar dig utan kostnad. Gäller för dig som vill lämna hela eller en del av ditt arv till Västerås stadsmission eller någon annan organisation i Västerås som jobbar med frågor kopplade till något av de fem lokala målen.

Kontakt

För att komma i kontakt med Martin Bergh eller för att få veta mer, maila oss på info@vasterasstadsmission.se och märk mailet ”testamente”.

Fakta

Fakta

  • Genom att testamentera delar eller hela sitt arv kan man ge en varaktig och meningsfull effekt. En testamentsgåva möjliggör långsiktiga insatser och kan bidra till att förändra livet för människor i behov av stöd och hjälp.
  • Testamenterade gåvor kan användas för att finansiera program och projekt som fokuserar på att lindra fattigdom, främja utbildning, förbättra hälsa och ge stöd till utsatta grupper.
  • Många ser det som en möjlighet att efterlämna en betydelsefull och varaktigt arv som bidrar till att göra världen till en bättre plats för kommande generationer.
Några av våra huvudpartners