Arbetsintegration

Har du svårt att ta dig in på arbetsmarknaden? Du kanske har en längre tids sjukskrivning bakom dig, eller har av någon annan anledning vart sysslolös under en period?

Vi finns här för dig

Ibland kan det kännas som en lång väg tillbaka till arbete för den som befinner sig i en långvarig arbetslöshet. Vi anpassar arbetet utifrån dina behov för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att ta dig vidare ut i arbetslivet.

Arbetsintegration

Vi stöttar och hjälper varje individ med rätt verktyg, erfarenhet och kompetens för att kunna ta sig in på – eller tillbaka till – arbetsmarknaden, utifrån just sina förutsättningar.

På Ateljégatan 4 finns inte bara vår 1000 kvadratmeters cirkulära second hand-butik, här finns också en väg in på arbetsmarknaden för människor som av olika anledningar inte står till dess förfogande.

För vem finns arbetsintegrationen?

Vi hjälper dig som har en längre sjukskrivning bakom dig och upplever det svårt att komma tillbaka till arbetet. Du kanske blivit utbränd på en tidigare arbetsplats, har funktionsvariationer som gör att du får svårt att ta dig genom en ordinarie rekryteringsprocess, eller så kanske du aldrig haft ett arbete och behöver lära dig hur det fungerar på en arbetsplats. För vissa som lever i social isolering och ofrivillig ensamhet, kan en arbetsplats vara nyckeln till att bryta utanförskap och psykisk ohälsa. Läs mer om vårt arbete i Second hand-butiken

Kontakt

Vid frågor, kontakta Eva Fredin på eva.fredin@vasterasstadsmission.se

Fakta om Arbetsintegration
  • En viktig del i en människas välmående är både tillhörighet och att få känna att man är med och bidrar till samhället.
  • Anställer ditt företag? Rekrytera hållbart genom oss!
Några av våra huvudpartners

Vanliga frågor och svar

No data was found