Samtalsstöd
på dina villkor

Om du känner dig stressad, orolig, ledsen, misslyckad, ensam eller mår dåligt av någon helt annan anledning är du välkommen att höra av dig till oss. På Talk2me får du prata med någon som lyssnar och stöttar. Hit kan du som har fyllt 16 år, är bosatt, jobbar eller studerar i Västerås, vända dig för att få samtalsstöd.

Jag behöver prata!

Talk2me erbjuder:

Stöd av erfarna samtalsterapeuter

Korta väntetider

Fem kostnadsfria samtal

Att du får vara anonym

Skicka en förfrågan om samtalstid

När du fyllt i formuläret här på sidan skickar vi ett mail till dig med mer information.

Observera att du måste fylla i alla fält.

Så funkar det!

Bokning av samtal

När du fyllt i formuläret här på sidan skickar vi ett mejl till dig med förslag på samtalstid och lite praktiskt information.

Samtalet

Samtalet sker i vår lokal på Hantverkargatan 2 b i centrala Västerås. Här finns tre samtalsrum där du och samtalsterapeuten kan prata i lugn och ro.

Nya samtal

När du träffat samtalsterapeuten första gången kommer ni överens om ny samtalstid. Du har möjlighet att få fem samtal.

Om oss

Det här är Talk2me

Startades

2012

Antal terapeuter

15

Startades

2012

Verksamheten

Talk2me startades som ett initiativ från Västerås Stadsmission och Svenska kyrkan. Syftet är att erbjuda samtalsstöd till de som har behov av att prata med någon.

Antal terapeuter

15

Vi som jobbar här

På Talk2me jobbar idag 15 samtalsterapeuter med erfarenhet från bland annat BUP, vuxenpsykiatrin, socialtjänsten, kriminalvården, familjeterapi och behandlingshem. De har utbildning inom KBT, psykodynamisk psykoterapi eller annan utbildning motsvarande steg 1. Vi samarbetar även med diakoner och även coacher.

Jobba som volontär

Som volontär på Talk2me tar du emot samtal dagtid eller kvällstid, beroende på när du själv kan. Vår samordnare kontaktar dig vid fördelningen av klienter och du får stöd i ditt arbete vid behov. Vi erbjuder ingen ersättning men du får möjlighet att delta i volontärsträffar, gå på föreläsningar och annan kompetensutveckling.

Vill du bli volontär hos Talk2me? Har du en samtalsterapeutisk utbildning motsvarande steg 1, kontakta oss så berättar vi mer.

Samordnare: Susanne Widsell, 021-40 40 62, susanne.widsell@t2m.nu

Kontakt

Adress
Hantverkargatan 2b
722 12 Västerås

Samordnare
Susanne Widsell, 021-40 40 62
susanne.widsell@t2m.se

Enhetschef
Sofie Berglund, 021-40 44 51
sofie.berglund@vasterasstadsmission.se