Talk2Me

Ibland dyker det upp tankar och funderingar som man behöver dela med någon annan. Därför finns Talk2me för dig. Hos oss finns någon som lyssnar, oavsett vad du vill prata om. Ingenting är för stort eller för litet. Vi har inga färdiga svar eller råd, men vi ger dig en chans att få ordning på dina tankar.

Du träffar en diakon, präst eller någon annan vuxen med utbildning och erfarenhet  i att samtala. Vi träffas en timme åt gången och du får upp till fem samtal gratis. Vi skriver inga journaler, vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym. Välkommen att höra av dig för att ställa frågor eller bestämma tid för ett samtal.

Har du förlorat någon nära?
I våra samtalsgrupper träffar du andra som förlorat någon i sin närhet. Det kan vara föräldrar, syskon, vänner eller andra som betytt mycket för dig.  I gruppen pratar vi om hur livet förändrats, om sorgen och saknaden.

Vi träffas två timmar åt gången, vid fyra tillfällen. Samtalsgrupperna är gratis och vi skriver inga journaler. Två ledare är med i gruppen och alla som deltar ger en tystnadsförsäkran.

Vi startar leva vidare grupper för dig som är barn, ungdomar, föräldrar, som förlorat barn eller sorg mitt i livet.

För att boka samtal eller vara med i grupp skicka ett mail till  eller ring 021-40 44 54 sms 0722309569.
Har du övriga frågor kan du kontakta Susanne Widsell på telefon 021-40 40 62  eller på mail till

Volontär
Du som har en samtalsutbildning på minst steg 1-nivå, och vill göra en volontärinsats på Talk2me – hör av dig till Susanne.