Västerås Padelcenter bjuder in till företagspadel

Bra på business – Bäst på padel

Att bidra till ett bättre samhälle behöver varken vara svårt, jobbigt eller kostsamt. Här visar Västerås Padelcenter i sann Företagsvolontärerna-anda hur lätt det kan vara. Här finns fyra padelbanor, och på övervåningen hittar vi ett smakfullt inrett konferensrum i anslutning till bastun som har en hel fönstervägg ut mot banorna. En perfekt plats att samla företag som får äta frukost, byta visitkort och mingla samt visa vem i Västerås som faktiskt är värd titeln; Bra på business – Bäst på padel.

Till förmån för Västerås stadsmission

Åsa som driver verksamheten upplåter sina lokaler under en förmiddag samt att hon syr ihop ett upplägg där alla lag möter alla, men där bara ett lag kan vinna. Spelet sätter igång strax efter deltagarna fått i sig frukosten som Chantals bjuder på. Med relativt små – men ack så värdefulla – insatser har man fått ihop en förmiddag där 16 arbetsgivare får chansen att skicka sina två vassaste padelspelare för att representera sitt företag, och där anmälningsavgiften går oavkortat till Västerås stadsmission. Speciellt för denna tävling är att alla lag tar med sig ett bidrag till prisbordet, där man har möjlighet att visa upp en produkt eller tjänst från just sin arbetsplats.

Vill du veta mer om tävlingen som går av stapeln den 25/10 kan du läsa mer här, om upplägg samt hur du anmäler ditt lag. Lycka till!