Ny enhetschef

Ny enhetschef för second hand och arbetsintegration

Idag hälsar vi vår nya medarbetare varmt välkommen. Pia Andersson som närmast kommer från Västerås stad har från hennes föregående uppdrag ett gott rykte och är mycket omtyckt av tidigare medarbetare, bland annat för sitt ledarskap. 

 

I rollen som butikschef för Västerås stadsmissions second hand vars primära syfte är arbetsintegration, handlar det om att förflytta människor från utanförskap och med just ett tydligt och tryggt ledarskap handleda såväl arbetsledare som människor i till exempel arbetsträning. 

 

Vi är övertygade om att Pias erfarenheter, kompetens och hennes personlighet kommer att göra stor skillnad för många människor och vi ser mycket fram emot att få lära känna Pia närmare. 


Vi kunde inte varit mer nöjda med rekryteringsprocessen som Norén & Lindholm stod för helt utan kostnad. Stort tack till både Företagsvolontärerna samt Norén & Lindholm för hjälpen med att hitta Pia som med all säkerhet kommer att bli en lika uppskattad medarbetare på Västerås stadsmission som hon varit på tidigare arbetsplatser.


Tror du att du kan hjälpa Pia i hennes uppdrag att driva second hand-butik och/eller att hjälpa individer att bryta sitt utanförskap med hjälp av sysselsättning? Då kan du alltid höra av dig till Pia. Du hittar hennes kontaktuppgifter här.