David JP Phillips med fantastiska vänner

Att sätta upp mål är inte särskilt svårt, det svåra är att nå dem. Därför är succéföreläsaren David JP Phillips äntligen tillbaka för ännu ett Bra-Aw-event. Denna gång med två noga utvalda vänner med en enda ambition: Att hjälpa dig att förverkliga just dina mål. Alla pengar går oavkortat till Västerås stadsmission.

Den 18 november kommer David JP Phillips tillbaka till Aros Congress Center för att med sina vänner hålla ytterligare två föreläsningar för dig som vill öka din effektivitet, motivation och bli ett bättre jag – både privat och på jobbet. Davids gäster är inga mindre än Erik Olkiewicz, hypnotisören som får dig att fokusera på, och nå dina mål genom hypnos, samt den insiktsfulle och humoristiska Inger Hansson som kommer att lära oss att hitta den balans mellan arbete och fritid som kommer att få oss att må bättre.

Välkommen till en fantastisk eftermiddag som kommer att ge dig inspiration, motivation och massor av skratt. Två föreläsningar med olika inriktningar men som båda kommer att fylla på ditt eget eller ditt arbetslags må-bra-konto och hjälpa dig/er förverkliga uppsatta mål. Tre stora namn och föreläsare som alla bjuder på sin tid för att 100% av biljettintäkterna ska kunna gå till att göra Västerås till en bättre plats genom lokal välgörenhet.

Boka dina biljetter HÄR!