Köp fem – Betala för en

Ge inte bara bort dina pengar!

Bra företagskultur leder till att du får fler genomförare, ökad effektivitet, fler som tar ansvar och ett bättre resultat i din organisation. Fyra dagar i trygghet för Västerås alla hemlösa – det kommer på köpet.

Hur blir en dag till fem?
Köp en heldagskurs för dig och dina medarbetare, och tillsammans med Nivico finansierar ni fyra dagars extraöppet av Västerås stadsmissions dagverksamhet. Under fyra dagar utöver ordinarie öppettider kommer Västerås mest utsatta människor få chansen att hålla sig varma och mätta. Sturegatan 22 där dagverksamheten ligger är en plats där Västerås ca 700 människor som lever i hemlöshet kan få känna trygghet för en stund.

Om du under 2019 planerar att arbeta med gruppdynamik, kompetensutveckling och vill förbättra er företagskultur, har du möjligheten att gå heldagskursen ”Att vara vårt bästa jag – lite oftare”. Nivico AB, som tror på att bra resultat kommer genom välmående medarbetare, väljer att skänka alla pengar från de här speciellt utvalda dagarna till Västerås stadsmission. På så sätt skapar ni tillsammans trygghet för Västerås mest utsatta människor. Du köper en dag till ditt företag – och får fyra dagar till de hemlösa, på köpet.

Vilka är Nivico, och vad är det för kurs då?
”Att vara vårt bästa jag – lite oftare” ger dig och din arbetsgrupp nycklar och insikter som hjälper er att bli mer effektiva och att få ökad förståelse för varandra och hur ni fungerar som grupp. Nivico AB arbetar med företagskultur- och ledarskapsutbildningar med erbjuder även konsulttjänster och interimslösningar. Dennis och Tobias som startade bolaget 2017 är båda civilingenjörer och har det senaste decenniet arbetat framgångsrikt med ledarskap och företagskultur på internationell nivå på företag som bland annat Rolls Royce. Managementkonsulterna har även UEFA-A Fotbollstränarexamen, och är certifierade inom DISC/DISA.

 

”Medarbetare med rätt mind-set har kapaciteten att skapa positiva förändringar i organisationen, som leder till förbättrade resultat. Vi kallar det för god företagskultur – vilket är vad vi brinner för. Att skapa positiv förändring i samhället är en annan sak vi brinner för, därför har vi valt att inleda det här samarbetet med Västerås stadsmission. Vi tror att vi kan göra skillnad i din organisation och i samhället, låt oss göra det tillsammans!”
– Dennis E. Hillmarsen. VD, Nivico AB. 

 

Köp fem – betala för en:

Pris för en heldagskurs för upp till 20 personer: 25.000 kr (ord. pris för kursen är 4995 kr/p).
Kost och logi finns som tillval. Priset ovan avser kurs i egna lokaler.

Skicka en intresseanmälan till insamling@vasterasstadsmission.se