Bra på business – Bäst på padel!

Västerås Padelcenter visar att det kan vara både roligt och svettigt att göra en god insats. Under en hel förmiddag kämpade 16 lag om den åtråvärda titeln ”Bra på business – Bäst på padel”.

Varje lag bestod av två representanter från företag i Västerås näringsliv. Bland de företag som fanns representerade hittade vi allt från hotell, bilhandlare, webbyråer, ingenjörer och konsulter. Alla deltagare betalade en anmälningsavgift som gick oavkortat till Västerås stadsmission samt att de även tog med sig varsin produkt/tjänst som lades på ett sedermera välfyllt prisbord. Vinnarna – Fire & risk engineering – gick tillbaka till jobbet med priser som en fri Google-analys, presentkort på middagar, en fri månadshyra på B:26 och mycket mer.

Vi på Västerås stadsmission som hade förmånen att få vara en del av den här förmiddagen vill rikta ett stort och varmt tack till alla medverkande. Tack även till Chantals som bjöd på frukosten, Bra-Aw.se, och tack till Västerås Padelcenter som arrangerade hela evenemanget och stod som värd den här förmiddagen. Ni har just visat att det kan vara riktigt roligt att göra samhället till en lite bättre plats.

Stort tack till:

Västerås Padelcenter
Möller Bil
Deva Group
ICA Supermarket Skiljebo/Viksäng
Mälarenergi AB
Elite Stadshotellet Västerås
Fire & Risk Engineering Nordic AB
The Steam Hotel
Way To Go
Sigma Industry East North AB
Deva Mecaneyes
Solid Park
Digiwise AB
Quick Automation i Västerås AB
Kungsleden AB
Nivico AB
Hemfosa Fastigheter AB
Chantals
Bra-AW